Home       Contact

Finland

 

 

Do You Know Jesus?

 

 

 

"Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän." Joh 3,16

 

 

Miten löydän Jeesuksen?

 

1.

Raamattu kertoo meille, että kaikki ihmiset tarvitsevat Jumalan anteeksiannon ja pelastuksen. Raamattu kertoo meille, että olemme kääntyneet pois Jumalasta joka on meidät luonut, ja että me usein toimimme ja elämme tavalla, joka ei ole Jumalan tahdon mukaista.

 

Room. 3:23

”sillä kaikki ovat tehneet syntiä ja ovat vailla Jumalan kirkkautta”.

 

2.

Jos käännymme Jumalan puoleen ja otamme vastaan pelastuksen, saamme kokea suurenmoisimman asian maailmassa; olemme pelastettuja  ja olemme Jumalan lapsia täällä maailmassa ja iankaikkisesti. Ellemme käänny Jumalan puoleen ja ota vastaan hänen pelastustaan, joudumme kadotukseen.

 

Room. 6:23

”Synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.”

 

3.

Meidän tulisi vastata omista synneistämme itse, mutta Jumala sovitti syntimme kun hän lähetti Kristuksen Jeesuksen maailmaan.

 

Room. 5:8

”Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus kuoli meidän puolestamme, kun vielä olimme syntisiä.”

 

4.

Jumala teki kaiken tämän, koska hän rakasti meitä eikä halunnut, että joutuisimme ikuiseen kadotukseen.

 

Joh. 3:16

"Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän."

 

5.

Pelastetuksi tuleminen alkaa syntien tunnustamisesta. Sanot Jumalalle: Jumala, olen pahoillani sillä minä olen tehnyt syntiä ja pyydän sinulta anteeksi.  Voitko  Jeesuksen nimessä antaa minulle anteeksi kaiken, mitä olen rikkonut sinua vastaan ja ihmisiä vastaan. Raamatun mukaan Jumala antaa silloin kaikki syntisi anteeksi.

 

1 Joh. 1:9

”Jos me tunnustamme syntimme, niin Jumala, joka on uskollinen ja vanhurskas, antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.”

 

6.

Uudestisyntyminen tarkoittaa, että jätämme vanhan elämän taaksemme, ja aloitamme uuden elämän yhdessä Jeesuksen kanssa.  Kun jätämme vanhan elämän taaksemme, se tarkoittaa myös sitä, että pyydämme muilta

ihmisiltä anteeksi jos olemme  jollain tavoin rikkoneet heitä vastaan.

 

Joh. 3:3

Jeesus vastasi hänelle: ”Totisesti, totisesti: jos ihminen ei synny uudesti, ylhäältä, hän ei pääse näkemään Jumalan valtakuntaa.”

 

7.

Kun otamme Jeesuksen vastaan Vapahtajanamme ja synnymme uudesti, meistä tulee Jumalan lapsia. Jumala itse tulee sydämeemme Pyhän Henkensä kautta. Pyhä Henki auttaa meitä elämään Jumalan lapsina, Jumalan tahdon ja tarkoituksen mukaisesti.

 

Joh. 1:12

”Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi oikeuden tulla Jumalan lapsiksi, kaikille, jotka uskovat häneen.”

 

2. Kor. 5:5

”Juuri tähän Jumala on valmistanut meidät, ja vakuudeksi hän on antanut meille Hengen.”

 

8.

Mutta eikö pelastukseen ole mitään muuta tietä? Raamatun mukaan Jeesus on yksi ja ainoa Pelastaja.

Joh. 14: 6

”Jeesus vastasi: ”Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani.”

 

Raamattu kertoo myös, että vaikka historia on täynnä mahtavien ihmisten nimiä, vain yksi nimi, Jeesus, johdattaa meidät pelastukseen synneistämme.

 

Apostolien teot 4:12

”Ei kukaan muu voi pelastaa kuin hän. Mitään muuta nimeä, joka meidät pelastaisi, ei ole ihmisille annettu koko taivaankannen alla.”

 

9.

Jumala antaa meille pelastuksen, kun otamme vastaan Jeesuksen Kristuksen Vapahtajanamme. Pelastus on Jumalan lahja, jonka hän on antanut meille armonsa ja suuren rakkautensa tähden. Tämän lahjan saamme ottaa vastaan ilman, että meidän tulisi tehdä erityisiä hyviä tekoja tai rukoilla erikoisen pitkiä rukouksia. Voimme tulla sellaisina kuin olemme.

 

Ef. 2: 8-10

”Armosta Jumala on teidät pelastanut antamalla teille uskon. Pelastus ei ole lähtöisin teistä, vaan se on Jumalan lahja. Se ei perustu ihmisen tekoihin, jottei kukaan voisi ylpeillä. Mekin olemme Jumalan tekoa, luotuja Kristuksen Jeesuksen yhteyteen toteuttamaan niitä hyviä tekoja, joita tekemään Jumala on meidät tarkoittanut.”

 

10.

Kun olet tehnyt niin kuin yllä on kehotettu, on hyvä jos kerrot pelastuksestasi perheellesi, ystävillesi ja työtovereillesi koulussa tai työssä tai missä tahansa elätkin elämääsi. Näin tekemällä kunnioitat Jumalaa ja viet eteenpäin hänen valtakuntaansa samalla kun koet sisäistä rauhaa ja iloa siitä, että olet Jumalan lapsi. Lue myös Raamattua ja opi tuntemaan Jeesus paremmin!

 

Room. 10: 9-10

”Jos sinä suullasi tunnustat, että Jeesus on Herra, ja sydämessäsi uskot, että Jumala on herättänyt hänet kuolleista, olet pelastuva. Sydämen usko tuo vanhurskauden, suun tunnustus pelastuksen.”

 

Voit rukoilla näin:

”Rakas Jumala, kiitos että annat kaikki syntini anteeksi. Kiitos että olet ottanut minut lapseksesi. Kiitos, Herra Jeesus, että kuolit ristillä minun syntieni tähden. Kiitos, Pyhä Henki, että asut sydämessäni ja autat minua elämään kristittynä. Auta minua ja anna minulle rohkeutta kertoa toisillekin, että olen pelastettu. Jeesuksen nimeen. Aamen.

 

Apostolinen uskontunnustus 

 

Minä uskon Jumalaan, Isään, Kaikkivaltiaaseen, taivaan ja maan Luojaan,

 

ja Jeesukseen Kristukseen, Jumalan ainoaan Poikaan, meidän Herraamme, joka sikisi Pyhästä Hengestä, syntyi neitsyt Mariasta, kärsi Pontius Pilatuksen aikana, ristiinnaulittiin, kuoli ja haudattiin, astui alas tuonelaan, nousi kolmantena päivänä kuolleista, astui ylös taivaisiin, istuu Jumalan, Isän, Kaikkivaltiaan, oikealla puolellaja on sieltä  tuleva tuomitsemaan eläviä ja kuolleita,

 

ja Pyhään Henkeen, pyhän yhteisen seurakunnan, pyhäin yhteyden, syntien anteeksiantamisen, ruumiin ylösnousemisenja iankaikkisen elämän.

 

Herran rukous:

Isä meidän, joka olet taivaissa. Pyhitetty olkoon sinun nimesi. Tulkoon sinun valtakuntasi. Tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niin kuin taivaassa. Anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme. Ja anna meille meidän syntimme anteeksi, niin kuin mekin anteeksi annamme niille, jotka ovat meitä vastaan rikkoneet. Äläkä saata meitä kiusaukseen, vaan päästä meidät pahasta. Sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia iankaikkisesti. Aamen.

 

Kun sinusta on tullut kristitty, on tärkeää että löydät kristillisen kirkon, missä voit kokea yhteyttä toisten kristittyjen kanssa. Löydä oma tiesi sellaiseen yhteyteen, missä Jeesus Kristus on keskellänne  ja missä sinulla on mahdollisuus elää evankeliumi todeksi jokapäiväisessä elämässä.

 

 

  

Do You Know Jesus?

 

Home

Contact

Do You Know Jesus?

 

 

oddb.net

 

Hieno tulevaisuus Jeesuksen kanssa 

odottaa sinua !